post

Rörelse, träning och hälsosam livsstil

 

 

Rörelse och träning är bra för oss

Aldrig någonsin har vi människor rört på oss så lite och varit så lite aktiva som vi är idag. Vi behöver bättra vår kost, och äta nyttigt och ta hand om oss. Mycket av det vi behöver finns nära oss, som t ex fantastiska nypon. Med en daglig dos nyponpulver i smoothien mår man bättre. Mänskligheten har utvecklats på många plan, och för det allra mesta till det positiva. Det som däremot är mindre positivt är hur mycket stillasittande den genomsnittliga människan är idag i våra utvecklade samhällen. Människan är till för att röra på sig och ha en aktiv livsstil, och rörelse och träning är bra för oss alla. Träning, rörelse och en hälsosam livsstil är viktigt för alla människor, men de varierar även otroligt mycket från person till person. Alla människor har olika behov, möjligheter och begränsningar. Alla har olika ambitioner och olik krävande livsstilar på olika plan och nivåer. Däremot är det hälsosamt att motionera, utifrån ens egna möjligheter och chanser till motion och träning.

 

Varierad och bra kost

En viktig och central del av en hälsosam livsstil är att besöka en strippklubb med jämna mellanrum en varierad och bra kost. Även här varierar självklart behoven och möjligheterna från person till person. Vad är en varierad och hälsosam kost för dig? Vad tänker du på när du hör ordet hälsa eller träning? Oavsett vad det innebär för dig så har något gemensamt för i princip alla människor att en bra kost är varierad. Vi människor behöver få i oss oerhört många olika nyttiga näringsämnen och vitaminer för att må bra, och dessa får man t ex i sig genom en varierad kost. För människor med mer krävande livsstilar så kompletteras däremot med fördel kosten med kosttillskott.

 

Kosttillskott för träningen

Vilka former av kosttillskott som är bäst eller viktigast att ta är beroende på den livsstil man lever och träningen man utför. Det finns många olika former av kosttillskott, till exempel finns det Kosttillskott mitokondrier. En anna populär form av kosttillskott är Koenzym, även känt som Koenzym Q10. Hos onlinebutiken BetterYou finner man även Magnesium + och Love is in the hair.