post

Få fler rum på samma yta!

Dagens bostadsmarknad med skyhöga priser på bostadsrätter och svåråtkomliga förstahandskontrakt av hyresrätter gör att många bor på små ytor. Bor du i en liten lägenhet med en sambo eller inneboende kan det vara skönt med någon typ av rumsavdelare för att få känslan av eget utrymme. Vill man ha ett till rum är det vanligt att man slår upp en vägg inomhus med då försvinner det naturliga ljuset och rummet känns genast otroligt litet, trångt och mörkt. Att då istället sätta in en skiljevägg av glas med ljudisolerade egenskaper är en otroligt bra lösning! Utöver att det är snyggt, trendigt och ger en härlig industriell känsla så släpps även allt ljus från angränsande rum igenom. Det blir som ett extra fönster i hemmet. En skiljevägg av glas ger dig mer utrymme men själ ingen yta och ger illusionen av en öppen planlösning men med avskildhet.

copy-of-web16

Jag vill tipsa om Inoxas väggar! De är väldigt snygga, du får en naturlig rumsavskiljare och dessutom med ljudisolerande egenskaper vilket underlättar vardagen med t.ex olika dygnsrytmer. Ljudisolerade väggar som skänker hemmet lugn och ro samtidigt som känslan av en öppen planlösning behålls. Inoxa glasvägg är handgjorda smidesprodukter och skapas utifrån kundens egna önskemål och behov så att de kan passa vilken bostad som helst. Stålramarna lackeras oftast svart men även här kan man anpassa och få lackerat i den färg man önskar. Specialanpassad glasvägg efter ens egna önskemål!

Bra rum finns i både Stockholm och Göteborg men levererar produkter över hela landet. De arbetar med skräddarsydda lösningar och kunden står i fokus! Glaspartierna är härdat lamellglas som kan levereras transparent eller frostat. Lamellen har en ljudisolerande effekt och du kan även välja tjocklek på glaset. Lamellglas är även säkerhetsglas som inte spricker i bitar och du kan därav inte skära dig om något skulle hända glaset. Det här är ett företag att lita på, och glasväggar som innebär kreativa och funktionella lösningar för bostaden!