Examenstider! Studentmössan är ett minne för livet

Åren har gott, det har kämpats och slitits med sena nätter för att få in alla arbeten och rapporter. Kaffepannan har gått på högvarv och ibland har det känts allt för tufft. Men nu står du där, det är dags för examen och mössan ska beställas. Med betyget i hand och studentmössan på huvudet kan man nog säga att det var värt alla de långa nätter och ibland allt för lite sömn.

För många är en studentmössa ett minne för livet, något som lever kvar för evigt och som allt för oftast bara blir bättre med åren. Av den anledningen är det extra kul att lägga lite extra på en mössa som verkligen säger allt om åren som gick. Att beställa en personlig studenthatt är idag väldigt smidigt då du båda kan designa den själv och beställa på nätet. Butikerna blir allt bättre och  det är idag väldigt enkelt att formge din studentmössa helt efter vad du vill ha med i färg och text även om det i många fall många vill ha en klassisk hatt så är det roligt att ha något extra personligt med som påminner dig, se till att lämna plats bara för alla som ska skriva i studentmössan.

Leveransen av din studenthatt sker snabbt och kan levereras i en riktigt snygg låda som är bra att ha när du även ska spara studentmössan efter den stora dagen är över. Många väljer att slänga mössan i garderoben efter examen och risken blir att man ångrar sig sedan när man ett antal år senare plockar fram den, skrynklig och förstörd inser man att det hade varit värt att beställa en snygg låda till studentmössan.

Se till att ta hand om ditt minne för livet, studentmössan är något du bär med dig i minnet hela livet och det är värt lite extra för att göra de stora ögonblicken minnesvärda.

Grattis till examen och varmt lycka till i framtiden!